Profielen en data.

Beloon gebruikers voor het aanvullen van hun profiel en creëer gesegmenteerde campagnes.

Segmenteren en 1 op 1 communicatie

Zorg dat je relevant bent voor je doelgroepen. Laat ze voorkeuren aangeven en segmenteer op basis hiervan en bestaande profiel data, zodat je medewerker, reseller of klant op maat gesneden content krijgt aangeboden.

Mobile Loyalty

Je doelgroep belonen voor aanschaf, activiteit op sociale media en het beantwoorden van kennisvragen en polls. Ons mobiele platform stelt je in staat om een 1 op 1 communicatielijn te openen met je medewerkers, resellers en/of klanten.

Standalone en geïntegreerd met POS / back-office

Heb je al een rijke bron van klantprofielen met daaraan gekoppelde kassa of webshop transacties? Mooi, het Loyalty4G platform kan namelijk aangesloten worden op je  POS back-office systeem. Klanten kunnen zich aanmelden met hun bestaande login en direct beloond worden voor aanschaf.

Push notificaties en actiemarketing

Baseer campagnes op een push en pull werking. Stel je doelgroep op de hoogte van de beste aanbiedingen middels push notificaties. Gebruikers zullen vervolgens vaker de app openen op zoek naar exclusieve aanbiedingen en het laatste nieuws.

Bestellen via de app

Je kunt onze app gebruiken voor communicatie en loyaliteit maar ook om je klanten te laten bestellen. Bestaande webwinkels kunnen eenvoudig geïntegreerd worden.

Sociale media en webshop integratie

Middels webshop-kortingscodes kunnen we direct integreren met je webshop, hiermee kun je naast offline ook online aankoop stimuleren! App gebruikers kunnen berichten van jou en je partners delen op social media en tippen zo als ambassadeur jouw winkel. De klant wordt beloond, een win-win situatie.

Webversie

Niet alleen iOS en Android Apps maar ook een webversie. De webversie kan ook als widget of menu-item toegevoegd worden aan bestaande websites.

Advertentieplatform en coupons

Met een digitaal advertentieplatform breng je jouw doelgroep direct op de hoogte. Laat je gebruikers niet wachten op een maandelijkse krant of nieuwsbrief maar geef ze dagelijks een reden om langs te komen.

Betalen en cadeaukaarten

Via de app een tegoed creeëren en hiermee betalen bij je favoriete winkel. Cadeaukaarten aanschaffen en inwisselen via de app.

Scan & Spaar en geïntegreerde narrowcasting

Stream de door jou gepubliceerde berichten direct naar een TV-scherm in de winkel. Slechts 1 keer content invoerendirect de informatie die ze willen. Beloon je klanten direct voor aankoop met de winkeliers app of laat de klant zichzelf belonen via een unieke ‘Scan & Spaar’ module.