Ons team.

Wij zijn een internationaal team met achtergronden in UI/UX design, front- en backend programmering, marketing, IT en bedrijfskunde.
profiel_foto_ph2x
Peter Hoogerwerf
CO-FOUNDER
Peter gebruikt zijn creatief en coördinerend vermogen om solide retail en business-georiënteerde oplossingen te realiseren en in de markt te zetten.
profiel_foto_fb2x
Filipe Barrenho
CO-FOUNDER
Filipe is iOS en full-stack developer bij bViva mobile en is al sinds de oprichting van moederbedrijf bViva in Portugal werkzaam vanuit zijn woonplaats; Cascais.
profiel_foto_db2x
Daniël Blom
UI/UX DESIGNER
Als UI/UX Designer is Daniël, in nauwe samenwerken met onze developers, verant­woordelijk voor het maken van moderne apps met een duidelijke gebruikerservaring­.
profiel_foto_bl2x
Boy Lenssen
ANDROID & FLUTTER DEVELOPER
Boy is actief als freelance ontwikkelaar, gespecialiseerd in Android. Als Android developer is hij parttime betrokken bij het ontwikkelen van de Loyalty apps.
profiel_foto_yh2x
Yori Hoppenbrouwers
ANDROID DEVELOPER
Yori is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Android apps. Hij is bij bViva mobile begonnen als stagiaire voor zijn opleiding HBO Informatica en is nu parttime in dienst.
profiel_foto_cj2x
Cees-Jan Nolen
FULL-STACK DEVELOPER
Cees-Jan is primair actief als backend developer. Na zijn afstudeerstage is hij hier parttime in dienst gekomen. Naast deze functie heeft hij zijn eigen videobedrijf.
profiel_foto_rk2x
Rahul Kumar
iOS DEVELOPER
Rahul is gespecialiseerd in iOS development en focust zich voornamelijk op het implementeren van de UI. Hij is werkzaam vanuit zijn woonplaats in India.
profiel_foto_ar
Asbah Riyas
FLUTTER DEVELOPER
Toen Flutter en de bijbehorende ontwikkel taal 'Dart' in 2017 werden gelanceerd, zag Asbah direct de potentie. Vanuit India draagt hij bij aan de toekomstbestendigheid van onze apps.
Stage lopen bij ons?
Stage lopen bij bViva mobile? Laat ons weten naar wat voor stage je zoekt!

Rewarding commitment.

Wij zijn creatief, open, nederlands nuchter, betaalbaar en lange termijn betrokken bij onze klanten. Die betrokkenheid en veelzijdigheid levert de beste resultaten en de meeste voldoening op bij gebruikers, klanten en bij ons.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Als je het contactformulier invult komen wij daar spoedig op terug. Je kunt ook telefonisch contact opnemen via +31 786 457 452