Ons team.

Wij zijn een internationaal team met achtergronden in front- en backend programmering, UI/UX design, marketing, IT en bedrijfskunde.
profile_peter2x
Peter Hoogerwerf
Peter is de oprichter van bViva mobile en zet zijn creatief en coördinerend vermogen in om solide retail en business-georiënteerde oplossingen te realiseren en in de markt te zetten.
profile_filipe
Filipe Barrenho
Filipe is full-stack developer bij bViva mobile en is al sinds de oprichting van moederbedrijf bViva betrokken. Hij is werkzaam vanuit zijn woonplaats Cascais, in Portugal.
profile_daniel
Daniël Blom
Als UI/UX Designer zorgt Daniël ervoor dat onze apps goed vormgegeven zijn en een aangename gebruikerservaring bieden voor de eindgebruikers. Na zijn afstudeerstage is hij in dienst gebleven.
profile_yori
Yori Hoppenbrouwers
Als stagiair Informatica is Yori bij ons terechtgekomen. Hij is officieel Android ontwikkelaar maar bemoeit zich (in positieve zin) overal mee. Na zijn stage is ook hij in dienst gebleven.
profile_ceesjan
Cees-Jan Nolen
Cees-Jan is full-stack developer, ofwel ‘manusje-van-alles’. Die term dekt de lading beter aangezien hij eigenlijk alles kan (denken wij). Na zijn afstudeerstage is hij in dienst gebleven.
profile_boy
Boy Lenssen
Als freelancer is Boy al sinds dag één betrokken. Hij is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Android apps, maar mag zichzelf tegenwoordig ook Flutter specialist noemen.
profile_rahul
Rahul Kumar
Rahul is iOS & Flutter developer en is bij bViva mobile dan ook volledig gefocust op app-ontwikkeling. Hij is, inmiddels al jaren, werkzaam vanuit zijn woonplaats Bangalore, in India.
Stage lopen bij ons?
Stage lopen bij bViva mobile? Laat ons weten naar wat voor stage je zoekt!

Rewarding commitment.

Wij zijn creatief, open, Nederlands nuchter, betaalbaar en lange ter­mijn betrokken bij onze klanten. Die betrokkenheid en veelzijdig­heid levert de beste resultaten en de meeste voldoening op bij gebruikers, klanten en bij ons.

Benieuwd naar de mogelijk­heden voor jouw bedrijf?

Als je het contactformulier invult komen wij daar spoedig op terug. Je kunt ook telefonisch contact opnemen via +31 786 457 452