Ons team.

Een internationaal team met achtergronden in UI/UX design, iOS, Android en PHP program­mering, marketing, IT en bedrijfskunde.
profiel_foto_ph2x
Peter Hoogerwerf
CO-FOUNDER
Peter gebruikt zijn creatief en coördinerend vermogen om solide retail en business-georiënteerde oplossingen te realiseren en in de markt te zetten.
profiel_foto_fb2x
Filipe Barrenho
CO-FOUNDER
Filipe is iOS en backend developer bij bViva mobile en is al sinds de oprichting van moederbedrijf bViva in Portugal werkzaam vanuit zijn woonplaats; Cascais.
profiel_foto_db2x
Daniël Blom
DESIGNER
Als Designer is Daniël voornamelijk betrokken bij de branding van de Loyalty apps en de begeleiding daarin op het vlak van onder andere gebruikerservaring.
profiel_foto_bl2x
Boy Lenssen
ANDROID DEVELOPER
Boy is actief als freelance ontwikkelaar, gespecialiseerd in Android. Als Android developer is hij part-time betrokken bij het ontwikkelen van de Loyalty apps.
profiel_foto_yh2x
Yori Hoppenbrouwers
ANDROID DEVELOPER
Yori is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Android apps. Naast deze part-time functie volgt hij de opleiding HBO informatica om zijn kennis uit te breiden.
profiel_foto_cj2x
Cees-Jan Nolen
BACKEND DEVELOPER
Cees-Jan is actief als backend developer. Na zijn afstudeerstage is hij hier part-time in dienst gekomen. Naast deze part-time functie heeft hij zijn eigen videobedrijf.
profiel_foto_rk2x
Rahul Kumar
iOS DEVELOPER
Rahul is gespecialiseerd in iOS development en focust zich voornamelijk op het implementeren van de UI. Hij is werkzaam vanuit zijn woonplaats in India.
Stage lopen bij ons?
Wij zijn altijd opzoek naar enthousiaste stagiaires!

Rewarding commitment.

Wij zijn creatief, open, nederlands nuchter, betaalbaar en lange termijn betrokken bij onze klanten. Die betrokkenheid en veelzijdigheid levert de beste resultaten en de meeste voldoening op bij gebruikers, klanten en bij ons.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Als je het contactformulier invult komen wij daar spoedig op terug. Je kunt ook telefonisch contact opnemen via +31 786 457 452