Digitalisering voor winkel­gebieden.

Een totaaloplossing met als doel om de identiteit van een winkel­gebied te versterken en een betere digitale verbinding met de bezoekers van het gebied te creëren.
Tools winkelgebieden
mobile-hero-winkelgebieden2x

What’s in it?

Een app voor consumenten met de branding van jouw winkel­gebied, met laagdrempelige mogelijkheden voor winkeliers en centrummanagers om betrokkenheid en conversie te verhogen.
winkelgebied-icon-1

App voor consumenten

Sparen voor aankoop en interactiviteit, winkelinformatie, nieuws, evenementen, coupons, producten catalogus met click & collect functionaliteit en meer.

winkelgebied-icon-2

Simpele tools voor winkeliers

Winkeliers krijgen simpele tools om datgene te kunnen gebruiken wat in het platform voor hen relevant is en bijdraagt aan een betere digitaal profiel.

winkelgebied-icon-3

Management dashboard

Klantprofielen inzien, accounts voor winkeliers beheren, berichten plaatsen namens het winkelgebied en toegang tot uitgebreide rapporten en statistieken.

Sparen

LOYALITEIT

Beloon je klanten voor bezoek, aankoop en interacties met het platform.

winkelgebieden-mobile-image-12x

In het platform kan een winkelier klanten belonen voor aankopen met winkel spaarpunten en/of sociale punten. Winkeliers kunnen spaardoelen aanmaken waar klanten hun gespaarde winkelpunten voor kunnen inwisselen. De winkelier bepaalt zelf hoeveel winkelpunten er nodig zijn om een spaardoel te bereiken, daarin is iedereen helemaal vrij!

Naast de winkel spaarpunten kunnen tevens sociale punten punten worden (campagnematig) gespaard. Deze kunnen door klanten gedoneerd worden aan een of meerdere sociale/lokale doelen naar keuze. Op deze manier draag je als winkelgebied bij aan de sociale cohesie binnen jouw verzorgingsgebied.

COMMUNICATIE

Betrek je klanten interactief bij je winkelgebied en winkels.

winkelgebieden-mobile-image-22x

Zowel centrummanagers als winkeliers kunnen op een eenvoudige snelle manier berichten plaatsen in de app. Dat kunnen eenvoudige berichten zijn met foto(s) en wat tekst, maar kunnen ook YouTube filmpjes tonen of exclusieve (kortings)vouchers bevatten.

Ook kunnen er polls uitgezet worden onder de bezoekers van het winkelgebied en kunnen consumenten berichten delen en of reacties achterlaten. Winkeliers krijgen een melding als er door een consument gereageerd is op een berichtje dat ze geplaatst hebben.

En natuurlijk kan er van de kracht van een mobiel platform gebruik gemaakt worden door een push notificatie mee te sturen met het bericht zodat een consument actief attent gemaakt wordt op het bericht.

winkelgebieden-afbeelding-22x
Winkelen

SHOPPEN

Maak het bestellen en reserveren van producten op een eenvoudige manier mogelijk.

winkelgebieden-mobile-image-32x

Winkels zijn er in grote diversiteit, sommige winkels hebben zelf een eigen uitgebreide webshop, andere ondernemers maken wellicht gebruik van een eigen service om afhalen te faciliteren.

Voor ondernemers die dit nog niet aanbieden en voor ondernemers die gebruik willen maken van de winkelgebied app, is er de Click & Collect optie. Daarmee zet je snel en eenvoudig je producten in de app en geef je klanten de mogelijkheid om te informeren of te reserveren.

WINKELOVERZICHT

Help klanten oriënteren op het totaal aanbod en diversiteit aan winkels.

winkelgebieden-mobile-image-42x

In het winkeloverzicht komt alles wat jij als winkelier aan wil bieden samen. Als klanten jouw winkel bekijken kunnen ze dus jouw berichten en spaardoelen zien, maar zien ze ook direct de mogelijkheid om te shoppen via de Click & Collect mogelijkheid of je bestaande webshop.

Daarnaast is er natuurlijk basisinformatie zoals een mooie foto, openingstijden, locatie- en contactinformatie (e-mail, telefoon, whatsapp, website en socials).

Winkeloverzicht

Benieuwd naar de mogelijk­heden voor jouw winkel­gebied?

Als je het contactformulier invult komen wij daar spoedig op terug. Je kunt ook telefonisch contact opnemen via +31 786 457 452