“Loyalty 4 Growth”

Onze apps zijn ontworpen met de gebruikers in gedachten. Als merk of retailer wil je je klant, reseller en medewerkers de best mogelijke gebruikerservaring geven en structureel betrekken bij je bedrijf. Verhoog de conversie van je webwinkel met onze native shopping apps, die gecombineerd kunnen worden met de loyaliteit en communicatie app. Via de app worden klantprofielen en data continu verrijkt zodat ze gebruikt kunnen worden voor gesegmenteerde marketingacties in de app of op andere kanalen. Op deze manier werken we samen aan het omzetten van data in informatie en het creëren van groei.

Met de loyalty app.

Met de loyalty app
Coupons, fun elementen, interactiviteit, meedoen aan polls, kennisvragen, belonen voor aanschaf, bezoek of sociaal gedrag.

Online en in-store.

Online en in-store
‘Omnichannel’ sparen en inwisselen op alle online en offline platformen (winkels, kassa’s, webshop), en daarmee loyalty statussen opbouwen.

L4G Features.

Sparen en inwisselen
Gebruikers kunnen punten sparen voor aankopen en interactiviteit in de app waarna ze deze punten in kunnen wisselen.
Klantenkaart
Jouw klanten hebben altijd hun klantenkaart op zak. Klantherkenning en beloning kan met de app via een digitale klantenkaart.
Giftcards
Ook fysieke giftcards zijn verleden tijd. Zorg dat je klanten nooit met lege handen aankomen door deze digitaal aan te bieden.
Loyalty statussen
Om je klanten een exclusief gevoel te geven kun je ze op basis van aankoopgedrag en interactiviteit een loyalty status geven.
Nieuwsfeed
Met de nieuwsfeed houdt je klanten op de hoogte van het laatste nieuws. Ook kun je een poll aanmaken om informatie te vergaren.
Datahub koppeling
Met behulp van de datahub koppeling van TritonX ben je verzekerd van klantenprofielen die altijd en overal up to date zijn.
Shopping
Door jouw webshop native te integreren in de app is shoppen voor gebruikers net zo makkelijk als in jouw responsive webshop.
Coupons
Verras loyale klanten door ze exclusieve coupons te sturen, of laat ze zichzelf verassen middels claimbare cadeau’s en aanbiedingen.
En nog veel meer
Met onze features helpen we je om de klantreis zo in te vullen dat je klanten levenslange fans en ambassadeurs worden.

Neem contact op.

Een veilig platform.

L4G is ontworpen obv de strengst mogelijke privacy- en veiligheidseisen en voldoet aan de wettelijke, technische en organisatorische verplichtingen die voortvloeien uit de WBP en de AVG.